Pentru cei care mai cred!... LUPTA CONTINUA!

marți, 2 noiembrie 2010

MANTUITORUL VA STA ALATURI - " Domnul sa-l ajute in patul durerii sale; in asternutul bolii lui; Tu i-ai intors lancezeala spre bine" Psalmi 40, 3

  Poate ca ati cazut in neputinta, din slabiciune sau din boala, dar Domnul v-a fagaduit "sa va ajute" si sa va intareasca. Veniti, asadar, inaintea Lui. In loc sa va plangeti soarta in fata oamenilor, rugati-va pentru ca El sa sporeasca in voi rabdarea, sa va " intoarca lancezeala spre bine" in asternutul bolii voastre.
Cand cadem la pat, ne indreptam mai des privirea catre Dumnezeu, singurul Care ne poate vindeca. Doar El ne poate da putere sa suportam cu barbatie cele mai grele suferinte, si sa ramanem puternici in cele mai cumplite incercari.
Vi se sleiesc puterile din cauza unor suferinte trupesti? Aduceti-va aminte de binefacerile pe care le-ati primit de la Dumnezeu. Mantuitorul va sta alaturi. Nu va va supune la incercari peste care nu ati fi in stare sa treceti.
Daca v-au parasit oamenii, sau nu mai gasiti limbaj comun cu nimeni, El nu va va parasi niciodata. Nu va lasati prada indoielii, veniti la El! Tineti in inima aceste cuvinte: " In orice zi Te voi chema, auzi-ma degrab, spor voi face in sufletul meu cu puterea Ta." ( Psalmi 137, 3 )
Ramaneti tari in credinta si   Domnul va intari inima voastra la ceas de intristare. De va vor inconjura talazuri furioase, negre, sa nu va temeti; pasiti pe ele, sprijinindu-va pe Iisus! Marea vietii se framanta in jur, ameninta sa va inghita, dar nu va temeti; cu voi este Cel ce a spus: " Eu sunt Dumnezeul tau, Cel ce dreapta ta o tin" (Isaia 41, 13) Orice va va fi dat sa indurati, orice v-ar apasa, sa stiti ca " Dumnezeu este taria inimii voastre" si ca va sustine in neputinta. Cu cat va veti simti mai slabi, cu atat mai mare va va fi puterea care va pune stapanire pe voi, pentru ca Domnul cel atotputernic va fi cu voi. 
Aproape ca nici nu va veti da seama cat de mare e puterea Lui, pana cand nu va veti simti propria neputinta, fiindca puterea Lui in neputinta se savarseste.
- " Fiecare zi, un dar al lui Dumnezeu "

Un comentariu:

  1. adevarat esenta vietii! credinta si iubirea fara BUNUL DUMNEZEUnu suntem nimic e ca o suferinta fara sfarsit...numai el ne da alinarea pe care oamenii nu ne-o pot da

    RăspundețiȘtergere