Pentru cei care mai cred!... LUPTA CONTINUA!

luni, 9 august 2010

CERERILE NOASTRE - " Doamne, da-ne noua intotdeauna painea aceasta" ( Ioan 6, 34)

Aceasta a fost o adevarata rugaciune. Una de care avem nevoie in fiecare zi. Dar cei ce se rugasera asa Mantuitorului nu-si dadeau seama ce cer. Asa ni se intampla adesea si noua. Cele pe care ni le dorim si le cerem, de cele mai multe ori, prin vointa Domnului, nu ne sunt date. Poate ca El ne pregateste un dar duhovnicesc bogat, iar noi tanjim dupa bunuri pamantesti , materiale. Din mila lui Dumnezeu, avem un mijlocitor, Duhul Sfant, care ne "preia" si transmite cererile , iar atunci cand acestea sunt nepotrivite, irationale, nu primim ceea ce am cerut in rugaciunile noastre, ci uneori ni se da ceva mai bun. 
Avraam a cautat toata viata un pamant la care nu a ajuns niciodata. A primit in schimb ceva mult mai bun: sporirea credintei, iar cugetele si nazuintele lui au inceput sa se indrepte spre comori duhovnicesti, singurele adevarate.
Asa ni se intampla si noua. De multe ori nu primim ceea ce cerem Domnului si ramanem dezamagiti in visele noastre. In schimb, ni se da cu prisosinta harul pe care nu l-am avut si poate nu ne-am gandit sa-l avem niciodata. Inaintand pe spinoasa cale a vietii, alergam uneori dupa naluca unei fericiri irealizabile, dar Domnul ne poarta , pas cu pas, pe trepte nevazute, spre unica, adevarata fericire vesnica. ( Fiecare zi, un dar al lui Dumnezeu - 365 cuvinte de folos pentru toate zilele anului )

Un comentariu:

  1. http://garduldefier.wordpress.com/2010/08/08/centrul-pentru-monitorizarea-si-combaterea-antisemitismului-din-romania-ma-ameninta-cu-judecata/

    Aveti grija ce fel de articole publicati.Suntem supravegheati foarte atent...incearca sa ne inchida gura prin orice mijloace...lumea sa nu afle adevarul...lumea sa nu vada planul lor...

    RăspundețiȘtergere