Pentru cei care mai cred!... LUPTA CONTINUA!

luni, 24 mai 2010

25 mai 1993 - 2010 ( 17 ani de la plecarea la Domnul a Comandantului HORIA SIMA )

SEDINTE de REEDUCARE la AIUD din " IMN pentru CRUCEA PURTATA " de Virgil Maxim


"...Ar fi urmat Horia Sima la analiza. Noi, cei din Zarca, n-am avut prilejul sa stim ce s-a mai intamplat in Circul lui Erasmus , dar am auzit mai tarziu ca atacurile la adresa lui Mota si a Comandantului Horia Sima au fost primite cu zambete de discreditare.
Colonelul Craciun ne zicea ca eram rupti de realitate, ca visam cai verzi pe pereti, caci sovieticii ne ocupasera tara, ne distrusesera forma de conducere nationala, ne daramau bisericile, ne prigoneau si ne ucideau pe strada, in temnite, in lagare de munca fortata, daca nu renuntam la marturisirea lui Dumnezeu si la dragostea de neam; aceasta era realitatea istorica. Iar comunistii autohtoni oportunisti si tradatori se faceau impreuna lucratori cu internationalistii, cu iudeo-masoneria care initiase acest holocaust al neamurilor.
      Incercau sa creeze o noua lume. In locul valorilor firesti ale vietii, randuite de Dumnezeu, aduceau valorile intunericului, randuite de satan : minciuna, desfraul, furtul, crima, ateismul si nihilismul. Utopia sta in negarea lui Dumnezeu, in incercarea de a-L inlocui in sufletele oamenilor cu dumnezeul crimei si al negatiei. Se implineste cuvantul Sfintei Scripturi care zice: " Vai de cei ce zic raului bine si binelui rau"
     Unii au cazut momiti de promisiunile de usurare a suferintei, altii, care detinusera grade si functii, crezusera ca vor putea duce Miscarea Legionara pe drumul Capitanului, ancorandu-se numai in viziunea politica si scapand din vedere ca linia politica a Miscarii trebuie integrata in linia de demnitate morala si jertfa pentru Adevarul revelat si pastrat in Biserica si in traditia domnitorilor romani si crestini. Au devenit politicieni si au iesit din unitatea de gandire si traire care le asigura , prin recunoasterea conducatorului, forta morala si politica in fata adversarului si implicit rezistenta fizica, cazand dezarmati la dusman. Datorita infatuarii, in care cazusera si o parte a celor din exil, s-au prins in plasa dizidentei si li s-a cerut sa loveasca in cei credinciosi ascultarii de Horia Sima.(...) Daca ar fi ramas in unitatea de ascultare n-ar fi avut curaj dusmanul sa ne loveasca asa cum ne-a lovit.
     Actiunea dusa impotriva hoardelor bolsevice cotropitoare a fost initiata, organizata si purtata de Horia Sima si de cei ce-au inteles sa moara, pentru a mentine treaza in constiinta neamului nostru si a lumii, ideea de jertfa pentru Adevarul Dumnezeiesc si national. La Pitesti, la Gherla, la Targsor, la Canal, la Aiud si pretutindeni in inchisori si lagare, legionarii loviti si ucisi erau cei ce se mentineau in unitatea de ascultare fata de Horia Sima. Pe el voiau sa-l distruga adversarii si de el voiau sa ne desolidarizam, stiind ca unitatea de lupta va fi anihilata.
   Este bine ca tinerii sa citeasca totul ! Absolut totul! Si Adevarul si minciuna, ca sa se lamureasca cine se afla in adevarul de viata crestin- legionara si cine este inselator..."
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu